Natuurgeneeskunde Tilburg

Ben je op zoek naar natuurgeneeskunde in Tilburg? En ben je op zoek naar een herstel op natuurlijk wijze? Dan ben je bij WMC aan het goede adres. WMC heeft meerdere behandelingen voor een natuurlijk herstel. Een Chinese massage in Tilburg kan klachten aan spieren en gewrichten verhelpen. Of kies voor een behandeling acupunctuur in Tilburg zodat uw energiebalans weer kan worden hersteld. In combinatie met de behandelingen maken wij gebruik van Chinese kruiden om zo op een natuurlijke manier jouw herstel te bevorderen. Als je zoekt naar een alternatieve methode voor herstel kies voor onze natuurgeneeskunde in Tilburg! Maak een afspraak door te bellen of kom langs bij onze vestiging.

Neem contact opWat biedt natuurgeneeskunde in Tilburg?

Bij WMC geloven we in herstel door activatie van het zelfgenezend vermogen. Onze behandelingen zijn gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde en bieden een alternatief op de Westerse methodes. Door het stimuleren van de energiestromen in het lichaam met acupunctuur of een Chinese massage, in combinatie met Chinese kruiden, zorgen we dat zowel lichaam als geest kan herstellen. De Chinese kruiden die we je meegeven in combinatie met de behandelingen zijn niet chemisch zoals de meeste medicijnen. We leggen je graag uit wat erin de kruiden zit en wat voor werking ze hebben. 

Onze tarieven

Voor welke klachten is natuurgeneeskunde in Tilburg interessant?

Heb je last van chronische stress of heb je last van een auto-immuunziekte? Ben je herstellende na een behandeling tegen kanker en wil je graag een herstel op natuurlijk wijze? Kies dan voor onze natuurgeneeskunde in Tilburg. Geen mens is hetzelfde en we bekijken je situatie op een persoonlijke manier. We bieden individuele kuur pakketten met een consult voor mensen met ernstige klachten tegen een goede prijs. De kuurpakketten bestaan uit zes behandelingen acupunctuur in combinatie met Chinese kruiden. We zorgen ervoor dat de geneeskracht in je lichaam maximaal wordt geactiveerd. Onze natuurgeneeskunde in Tilburg kan je geneeskracht maximaliseren door de meridianen in het lichaam te stimuleren. Meridianen zijn energiebanen die in verband staan met alle delen in je lichaam, maar ook met de geest.

Kies voor onze natuurgeneeskunde in Tilburg

Ben je enthousiast geworden en wil je je laten behandelen door natuurgeneeskunde in Tilburg? Maak dan een afspraak bij Warm Medicine Center in Tilburg. Door tijd nemen voor een goed consult krijgen we inzicht op jouw situatie zodat we een herstel zo snel mogelijk kunnen realiseren. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 013 785 7783 of kom langs bij onze vestiging voor meer informatie!

Contact opnemen