Chinese massage Tilburg

Ben je op zoek naar een Chinese massage in Tilburg? Dan ben je bij WMC van harte welkom! Wij bieden twee soorten massages: een Bian Stone massage en een Tuina massage. De massages worden professioneel gegeven en stimuleren zowel fysieke genezing en mentale genezing. WMC biedt naast massages ook acupunctuur in Tilburg voor genezing van zowel lichaam als geest. Kom langs bij onze vestiging of maak nu een afspraak door te bellen naar 013 785 7783! 

Neem contact op

Wat voor Chinese massage in Tilburg geeft WMC?

WMC specialiseert zich in twee soorten Chinese massage. Dat zijn de Bian Stone massage en de Tuina massage. Beide massages zijn gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde en stimuleren het lichaam door druk uit te oefenen op specifieke plekken.

Onze tarieven

Bian Stone massage

Een Bian Stone massage werd historisch gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. De massage werd zelfs vóór acupunctuur gegeven en was van een grote invloed op de huidige acupunctuur. Bij een Bian Stone massage wordt gebruikt gemaakt van speciale gereedschappen om te masseren. Officieel werden deze gereedschappen gemaakt van verschillende materialen afkomstig van het gebied rondom de Si rivier in Shandong, China. De massage wordt gegeven door de gereedschappen op specifieke plekken van het lichaam te prikken en te duwen. De massage is bijzonder effectief tegen zacht weefsel verwondingen en voor het verhelpen van chronische lage rugpijn.

Tuina massage

Een Tuina massage, of ook wel genoemd, Tui Na is een massage die net zoals de Bian Stone gebaseerd is op de traditionele Chinese geneeskunde. De massage wordt vaak gegeven in combinatie met Chinese kruiden. Bij WMC maken we ook gebruik van natuurgeneeskunde in Tilburg. De massage stimuleert energiestromen door specifieke plekken tussen de gewrichten, ook wel de acht poorten genoemd, te masseren middels een duw- en grijptechniek.


Contact opnemen