Beauty

ANTI-AGING FULL FACIAL

Warm Medicine Beauty Health , anti-aging

Warm Medicine Beauty is een op gezondheid gebaseerde natuurlijke gezicht behandeling. Het is gebaseerd op ons Warm Medicine geneeskundige holistische concept en de esthetiek van het menselijk lichaam om ziektepreventie en fitheid te bereiken, de leeftijd van het gezicht te verlengen, te onderhouden en de schoonheid van uiterlijk en geest te creëren.

Onze Beauty Health gelooft dat de mens een organisch geheel is, dat evenwicht bereikt tussen yin en yang, stabiliteit van de ingewanden, onbelemmerde meridiaan en circulatie van Qi en bloed. Daarom is een dergelijk schoonheidseffect langdurig en stabiel.

We zullen uw huidige gezondheidsstadium van lichaam en geest uitgebreid evalueren volgens onze gezondheids- en esthetische normen.

Beauty Health is extra gezond en extra gezondheid is gelijk aan geluk.

Onze schoonheidsbehandeling omvat:

- Gezichtsacupunctuur;
- Gezichtsmassage;
- Kruidenmasker;
- Kruidenthee voor een week

Wat doet Warm Medicine Beauty voor uw gezicht?

Na een reguliere acupunctuurbehandeling voor het hele lichaam, gaan we verder met het gezichtsgedeelte van de behandeling. Als dat alleen het gezichtsgedeelte doet, zou opstopping van de energie in het gezicht veroorzaken. U kunt saaiheid, hoofdpijn en ongemak ervaren. Wanneer u met het lichaam begint, kunt u een volledige energiestroom ervaren die de acupunctuur in het gezicht ondersteunt. Naalden zo dun als een haarlok worden voorzichtig in de sleutelgebieden en in de plooien in het gezicht gestoken. Het resultaat is een gerevitaliseerde huid met een stralende uitstraling. Als naalden in de huid steken, creëren ze wonden binnen de drempelwaarde, die positieve microtrauma's worden genoemd. Wanneer uw lichaam deze wonden voelt, gaat het in de herstelmodus. Dit resulteert in anti-veroudering van uw gezichtshuid. Na gezichtsacupunctuur plaatsen we een kruidenmasker en het werkt samen om voedingsstoffen en zuurstof aan uw huidcellen te leveren, waardoor de huid van binnenuit wordt gevoed. Dit helpt om de glans van je huid te bevorderen. Gezichtsacupunctuur en kruidenmasker stimuleren samen de aanmaak van collageen. Het helpt ook om de elasticiteit te verbeteren en fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren. Ten slotte bevordert het subtiele, natuurlijk ogende veranderingen van de huid in de loop van de tijd en de beste resultaten worden opgemerkt na een reeks behandelingen.

Is onze behandeling goed voor rimpels in het gezicht?

Warm Medicine Beauty is effectiever om met uw diepere rimpels te werken dan Botox. Omdat het de onderliggende oorzaken van huidproblemen behandelt en het verouderingsproces van binnenuit vertraagt.

Waar op het gezicht wordt Cosmetische Acupunctuur gezet?

Er zijn verschillende huidgebieden waarop cosmetische acupunctuur wordt toegepast, hieronder staan de belangrijkste gebieden van het gezicht:

 - Voorhoofd
 - Punt tussen ogen en wenkbrauwen
 - Rond de ogen
 - Rond de neus en mond
 - Bovenste lip
 - Facelift

Waar wordt Cosmetische gezichtsacupunctuur voor gebruikt?

- Vermoeide ogen
- Hangende oogleden
- Kraaienpoten
- Donkere kringen onder de ogen
- Verzwakte kaakcontour
- Lijntjes op de bovenlip 

Hoe vaak zou u onze behandeling moeten doen?

Warm Medicine Beauty kunt u om de drie weken herhalen of een keer per maand. Dat ligt aan de levenscyclus van uw huid. Na drie of vier weken groeien uw huidcellen terug, onze behandeling ondersteunt dit proces en zorgt ervoor dat uw huid altijd straalt.

Beauty Health Tarieven:
Totale prijs: € 180,-
Eerste consult: gratis
30 minuten Beauty Health Acupunctuur: € 45,-
30 minuten Beauty Health gezichtsmassage en Guasha: € 45,-
30 minuten Beauty Health kruidenmasker: € 45,-
Kruidenthee voor een week: € 45,-